hemma igen =)

Efter semester i Skåne med familjen samt en tur över till Köpenhamn, cykelsemester med älskling på bornholm, semester i Skåne med Veronica, stannade i Skåne och var med mamma och pappa tills Älsk kom ner och nu igårkväll/natt åkte vi tåg hem, ett tåg som slutligen var fyra timmar och fyrtiofem minuter sent, dåligt av SJ! Man får tydligen som en värdecheck i och med alla dessa förseningar men jag har ärligt ingen lust att åka tåg mer på länge, så vi får se hur det blir.

Ynk

Har varit riktigt ynklig idag i och med att jag har fastat för att min kapselendoskopi ska fungera.. Ska försöka fota min mage som är full med sladdar och inne i min mage rör sig en lite kamera. Sjka iväg till Huddinge snart och bli av med allt. Var dessutom uppmanad att promera hela dagen.. Trots regn, men jag har tagit en lång inomhus promenad. Tur att vi har stor lägenhet!

till dig...


det här är vad jag önskar av oss...

trött

Så här känner jag mig nu, men ska faktiskt inte unna mig.. Ska gå och
diska istället för köket är kaos sen ska jag fixa mat till picnicken i eftermiddag
sen ikväll bär et av till Haninge där jag ska titta på cheer.

Halsband

 Något av dessa halsband ska jag absolut beställa från cheerleading.com när jag beställer shorts i höst, blev jätteglad när jag hittade dem eftersom jag länge letat efter ett cheerhalsband. Om det inte syns så står det CHEER på det ena och CHEERLEADER på det andra.

Lucy ( Narnia)

Måste bara skriva att jag äntligen tyckte att Lucy var tillräckligt gammal.
Var riktigt missnöjd med att hon såg så himla liten ut i första filmen.
Men det är ju faktiskt C S Lewis fel eftersom han skrev att de var så små i första boken, tycker även att hon passa mycket bättre i långt hår.
Lucy då och nu från filmerna om Narnia

Narnia - Prins Caspian

Var och såg Berättelsen om Narnia igår med Hamis och var precis så bra som jag hade hoppats att ettan också skulle vara. De hade fått till en underbar mix av det bästa från Sagan om Ringen med all natur och sagofigurer och det bästa från Harry Potter med allt det magiska och den mysgia stämningen. Hade lite otur med att det tydligen var dags för högläsning när filmen började för varje gång någon i filmen sa något hörde jag samma sak bli uppläst på svenska bakom mig och det är varken första eller andra gången för mig och detta på mindre än ett år... Vände mig om och sa till för jag tycker verkligen att de störde så sen var det tyst ett tag tills några tonårskillar satt och skämtade och ropade saker, men då var det en äldre man som sa till så sen kunde jag njuta av filmen.

Yxland II



1. Mina fina nya stövlar och all mask som fick drunka i onödan
2. Ute på sjön för att fiska utan fisk
3. Här klev vi av och på båten
4. My, Veroncia och Jag innan med min och Veronicas packning för 22 timmar

1 juli


Dagens kläder
Tunika från Gina tricot som från början var långärmad och mammas
Shorts från Mango i Köpenhamn
Halsband från Jocke, Pilgrim

Yxland I

I förgår var det som sagt dags för mig och Veronica att ta oss ut i skärgården igen, vi möttes vid Kungsträdgården och promenerade ner till vad vi hoppades var Strömkajen, vi hade tur och rätt så vi ställde oss i kön till en av de vitaa båtarna. Väl ombord spelade vi kort, åt lunch och testade våra schlager kunskaper. Eftersom det regnade på morgonen åkte jag i min blåa hellokittyregnjacka och stövlar (ett klokt val visade det sig senare).

RSS 2.0