8 dagar kvar av lovet

Efter en del påtryckningar har jag äntligen försökt kolla mitt schema inför hösten som skulle komma upp i "god tid" innan terminstart.. Igår hade det fortfarande inte kommit upp, så jag roade mig med att titta på schemat för de som läste den här kursen i våras.. Det var inte ett speciellt bra drag för nu har jag börjat inse hur mycket jag kommer få röra på mig i höst, en del ska såklart bli jätteroligt. Redskapsgymnastik, dans, simmning, skridskor, ja t.om bollspel ska bli kul och de tre första längtar jag efter att få komma igång med. Men, orientering... Och i Judanskogen, den skog som var den sista plats jag "orienterade" i, jag läste av kartan helt fel och kom bara till 7:e kontrollen sen kom lärarna i fatt mig och den som jag orienterade med för de andra eleverna var redan i mål...

 Har föresten kollat upp när kronobergsbadet "polisbadet" öppnar nu också så jag kan börja få upp min simkondition, det är nu på lördag redan så då börjar min väg mot att bli i alla fall tränad igen, kanske till och med väl. ;)

Möbelsnickare, nej tack

I fredags kväll hade jag ovanligt mycket energi kvar efter att ha jobbat en hel vecka, så jag behövde en riktig utmaning för att få utlopp för energin, det ledde till att jag fick Jocke att ringa och kolla om vi fick klä om de gamla slitna stolarna som vi har här på pontonjärgatan. Det fick vi och det var mycket pilligare än vad jag väntat mig.. En stol tog hela kvällen och även om jag är riktigt nöjd så kommer det bli svårt att finna motivation för att göra de tre som återstår.

Bilder kommer ikväll

Pleo, en ny kärlek?


Visst är denna lilla robotdinosaurie jättesöt, hoppas det är en liten pleo som får bli mitt och Jockes husdjur när vi känner att vi vill ha djur (kanske till ju l*hoppas*)
Läs mer om pleo här
På roligaprylar.se kostar den 3000:- inte så mycket om man jämför med vad katter och hundar kostar och pleo är ju inget problem för allergiker som Jocke.

Är Harry Potter den nya dopingen?

... Det kan kanske komma att räknas som det om man lyssnar på honom via ljudbok precis innan sin start i idrottssammanhand, i alla fall om man tänker som de israeliska forskare som tagit fram det här.
De har sett att syretillförseln ökar om man lyssnar på musik till precis innan start (och det är precis var simphilps gör). Så de hävdar att han på nått vänster är dopad då, fast med musik..

Och koppling till Harry Potter som ledde till att jag nu har fått upp drömmen om att ta os-guld (eller bara en medalj) har växt igen är inte min från början utan indirekt den simmartjej (vet ej namnet) som sitter med i svt's nyhetsmorgons soffa och hon sa att hon brukade lyssna på just Harry Potter innan start.. Resten räknade jag ut själv.

;)


Tranbär och Citron

Har satt mig själv på en diet av tranbärs juice och citron vatten,hoppas kunna bli av med vad jag (och mamma) tror är en lättare släng av urinvägsinfektion, har haft ont sen jag kom hem från jobbet och för någon timma sedan ringde jag sjukvårdsupplysningen, de var jättetrevliga där och fick bra information och tips (därav mitt val av dryck)håller tummarna för att jag ska ha indre ont i morgon så jag slipper promenera till husläkarn och sitta där halva förmiddagen..
Nu ska jag antingen gå och sova eller hämta tvätt, tror jag tar tvätten tidigt imorrn bitti...


Min dag, din dag?

har det varit idag fast jag visste inte om det fören Veroncia var snäll nog att skicka ett grattis sms och påminna om att det är alla vänsterhäntas dag idag. Sa till om det på jobbet och fick höra några grattis iaf. Tycker att fler dagar om året borde vara vänsterhäntas dag.

cheer camp i Uppsala

Var en rolig, intensiv, utmattande och lärorik helg. Ska hitta länken på Marnis rondat flickis sträckt på you tube ikväll och lägga upp, ska även bläddra i lite bilddagböcker när ja får tid och hitta lite fina bilder, tog tyvärr inga själv..


Marnis första sedan 1986, så coolt!

cheer på europride

Har slarvat med You tube och upptäckte först idag att folk från cheer elite var med under europride, är säkert efter men jag tycker att det var roligt =), bra att även cheer stötar, även om jag personligen tycker att bitarna från sr a's dans (från i år) i slutet är lite för bra för att framföras av så få personer. Filmen finns här.

Nu ska jag packa det sista till cheercamp och sedan börja åka mot Uppsala, det kommer bli en riktigt rolig helg det känner jag på mig. Ska bli extra roligt att träffa Excaliburs eftersom det äntlgien är klart att jag kommer vara med och träna dem i höst.


Pop tarts!

Snart i min mun..

Hamis skrev från kanada i förra inläget och de har köpt goda, mumsiga pop tarts till mig.
Vet att Veronica hade med sig massa hem när hon var i USA och då fick jag massa gott att äta och även om de säljer liknade saker i amerikanska hyllan på klippet så är det coolare när det kommer direkt från usa/kanada.

Det slog mig plötsligt att de kanske inte gillar att folk har pop tarts i sina resväskor i den kanadensiska tullen... Eller så har jag bara sett på Australian coastguards för mycket, det är försten mitt och älsk nya program. Det går på 9:an sju till åtta sedan är det cold case och sedan är det sängdags eftersom båda vi jobbar nu för tiden... 

Varför är toalettstolar så hårda?

Det var vad jag frågade mig igår natt när jag gick upp och gick på toaletten, mina ben är helt ömma och idag kan jag knappt gå. Har tyvärr en ovana att skylla ifrån mig så jag ska försöka undvika att göra det men Veronica är starkt inblandad i min hemska träningsvärk. Erbjöd mig i tisdags att vara testperson till hennes tjejers nya träningsschema och det var bra, lite för bra om man frågar mig men Jocke är övertygad om att det bara är jag som är klen.
Det blir upp till bevis nu när Veronica lovat att göra alla övningar själv.

3 månader till potter

Läste på Aftonbladet.se igår att nästa Harry Potter film kommer i november. Längtar och tror att det kommer bli den bästa hittils, 21 november kommer den på bio.

på jobbet

Är hemma i Stockholm nu för att stanna, i alla fall till fredag då det bär av till Uppsala och cheer camp. Längtar dit men hoppas innerligt att min reskamrat följer med, blir inte samma sak annars. Börjar bli lite funderas över hur jag ska bo också i och med att det verkar vara ganska många som kommer.. Ikväll hoppas jag att det inte regna längre skulle verkligen vilja kunna vara ute en stund. Sen blir det allsång med Veronica och Lina.


RSS 2.0