blogg.se

Gick in på blogg.se för att gå igenom mina dagliga bloggar som finns under mest aktiva listan när jag kände igen mitt namn på senaste inläggslistan. Inte så stor bedrift men lite kul =).
 

Nya äventyr

Har verkligen fått mersmak för att åka på små korta event/mini semestrar. Ska iväg på en ny om mindre än en timme, mev Veronica den här gången. Vi ska på en dygnstur ut till skärgården och Yxland där vi för andra året ska hälsa på Monica och My's familj.

KTH-folk på Ingarö & en lärarstudent...

Det var min helg...
Jag och älsk åkte ut till hans landställe på fredagskvällen och handlade all mat inför helgen och blomjord (till balkongen hemma). Det var lite väl mycket regn på dagen i lördags men vi spelade spel och hade en "femkamp" med svintur, vem där, kubb och boul (vet inte vad som hände med den femte grenen) sen kom solen och det var en jättefin kväll, med grill, bad, bastu och mer vem där. Iår sov vi länge gick upp och gjorde frukost till alla med hjälp från de andra, sedan spelade vi Vollyboll med en vollybollboll när nätet vält för många gånger och värmen gjort sitt så var det dags för att bada igen och sedan grillunch.   

In my head


Har den här låten på hjärnan tycker att den här versionen var mycket bättre än hennes original video. Jag kanske är helt efter men den här låten lades upp på you tube 2006... Hur som helst har jag lagt i första tvätten och en klänning är klar i teorin ska bara sy där det behövs, är riktigt nöjd.

tvättdag = tråkdag

Just nu ser jag inte ljuset i  tunneln bara ofantaligt mycket tvätt samt en hel del städning som jag behöver, vill och ska bli av med idag. Gärna snabbt så jag får mer tid för annat trevligt som SATC S.3 och de nya klänningarna jag ska sy om.  

Klockan tickar och jag har fortfarande inte kommit igång...

utelåst

skulle slänga i en tvätt igår och tog ned all tvätt tog mina nycklar ocg gick in i hissen och tittade ned på nycklarna i min hand och insåg vad jag just gjort.. Jag hade tagit nycklarna till fredhäll och var nu utelåst...
Ringde mamma och Jocke, tog reda på när Jocke skulle komma hem och gick för att möta upp mamma, vi köpte korv (at vara utelåst gör en hungrig) och så gick vi och satte oss vid utemöblerna utanför vårt hus tills Jocke kom. 

äntligen sol

Idag har jag skruvat ihop (framsidan) på vår nya garderob med lite lyfthjälp från pappa. Sen var jag vid fridhemsplan och åt lunch med mamma. Efter det åkte jag in till stan och hämtade kataloger till Jocke, hittade en uppblåsbar studsmatta som jag vill ha, men det är nog svårt att studsa och göra något kul när den ligger i vatten.. Nu ska jag städa och se på SATC season 3.

Fika med Hamis

Efter vår tur till IKEA i måndags satte vi oss i lilla köket och drack läsk och åt bokstavskex fr IKEA, vi fuskade bara lite...


hundvakt

Vaktar Smulan idag igen, hon ligger och sover på tyget som jag hade tänkt sy kuddöverdrag av, men det får nog helt enkelt vänta.. Även om hunden på topen från topshop så tycker jag den påminner lite smul fin är den iaf.

Sol och snuva

Är verkligen dunderförkyld men det gör inte så mycket för sov och vilade så mycket igår så jag har på något konstigt sätt energi iaf. Nu ska jag sy klart kuddöverdraget jag började sy i måndags samt gardiner till köket. Postar  bilder när jag är klar. Ikväll ska vi till Ingarö med min familj och äta, ska bli riktigt trevligt.

Oväntad upptäckt?

Satt och sökte efter lite gamla allsångsframträdanden på you tube när Amy's Champion kom upp.Efter bara en kort stund insåg jag att det kan inte finnas flera svenska danser som rör sig som en av dansarna gjorde. Det måste helt enkelt vara Alex en av Sveriges cheerkillar om man kan säga så.. Har jag rätt? Jag är ganska säker men kan ju ha fel, här är klippet iaf:

Hej hela Europa

Nu är det sommar på riktigt, för nu har allsång på skansen börjat. Det som jag ser som positivt med årets förändringar är framför allt att det är fler allsånger, minus för att det mest var dåliga låtar.. Jocke var som tidigare år ointresserad och satt och tittade på poker på datorn tills han plötsligt började studsa i soffan (Christer Sjögren kom ut på scen). Det var roligare att titta på Jocke än att titta på tv'n iaf då. Nu ska vi gå och lägga oss och sova i vår nya säng som btw är lika bred som jag är lång =).

En sömnlös natt

Tror inte jag har sovit mer än någon timma inatt, kunde helt enkelt inte slappna av...
För mycket som skulle hända dagen efter. Men sen imorse när jag vaknade kändes det ändå helt rätt.
Vi ska börja investera och fixa ordentligt i lägenheten idag genom att köpa helt ny säng och garderob. Ska även förbi plantagen och försöka hitta plantor som passar in i det "beachtema" som Jocke önskat. Tror däremot inte att vi ska hälla sand på golvet för strandkänsla, förstår inte hur han fick den idéen.  
Nu ska ja titta på martha och sy nya kuddöverdrag.


Nya Soffe


Hittade de här på Soffes hemsida för några veckor sedan, har fortfarande inte bestämt mig för om jag tycker om dem eller inte som träningsshorts för typ miniorer eller om de bara är helt fel.. Anledningen till att jag är skeptiskt är för megafonerna, eftersom det inte (tack och lov) är något man använder i Sverige/Europa så känns det bara så malplacerade på något sätt. Det finns andra modeller med speciella tryck att spana in men de här vara ändå de som jag fastnade för. 

Midsommarklänning?

Älskar den här klänningen från Forever 21 hade gärna haft den till midsommar, men eftersom det är imorgon blir det lite tajt med tid, så jag gick på jakt igår och hittade en på Hm, som tyvärr var i XL och det är lite långt från XS som jag är van vid, men hann en bra bit igår och ska fixa det sista nu på dagen innan vi åker till Ingarö ikväll.
Postar en bild när jag är klar med min version.

en latdag...

Tycker jag att alla förtjänar, ska berätta om min så fort jag slutfört mitt Harry Potter-marathon.

Vinn beautykit från TINte


Håller på och surfar runt lite och hittade faktiskt en tävling med ett pris som lockar riktigt mycket. Vem skulle inte vilja vinna den rosa lådan med dess innehåll? Klicka bara på ordet tävling så kommer du direkt till tävlingen.


parce qu'on sait jamais


Var inne och surfade på You tube och hittade det här klippet som Veronica visade för mig i måndags, ska träffa henne idag också föresten. Hur som helst så fick hon höra den här när hon var i Frankrike och både hon och jag tycker om låten som jag tror handlar om vad som kommer efter döden typ..

För gammal vid 21 (?)

Igårmorse när jag skulle köpa frukost gick jag förbi ett anslag som jag tyckte lät lockade.Det stod Se EM i Fotboll, kickstart för klubb draken.Eftersom jag uppväxt på kungsholmen och gick på Draken när det var en biograf som liten så tyckte jag att det här lät riktigt lockande. Men när jag gick in på hemsidan stod de att det bara var för ungdomar (en kategori som jag tycker att jag tillhör) lite längre ned stod de att man bara fick komma in om man var mellan 13-17 år.
Detta innebär att jag varken är en ungdom (?) eller tillåten att komma in på Draken nu när den äntligen öppnat igen..Surt, nu är mina planer inför matchen mer oklara än klara, det enda jag vet är att jag ska se matchen.

Gratis tidning till mig

Mamma ringde härom dagen och sa att senaste numret av Glamour låg och väntade på mig i Fredhäll, vilket både roade och oroade mig eftersom jag inte beställt någon prenumeration av Glamour, jag är nöjd med att få hem American Cheerleader varannan månad. Hur som helst har jag tydligen blivit tilldelad tre gratisnummer av tidningen så det är bara att tacka och buga. Nu ska ja gå och hämta min tidning som tyvärr blev lite blöt i regnet och läsa om Carrie i SATC.

Genomblöt

Det är inte ofta det spöregnar, det händer faktiskt nästan aldrig att jag blir genomblöt av regn här på Kungsholmen. Brukar längta efter regn men att försöka komma hem med smulan idag när jag var helt genomvått och smulan inte alls verkade fatta att det regnade var lagom kul. Nu sitter jag inne och har tagit upp mitt bloggande igen, ska verkligen ge det en chans nu, annars ger jag upp för gott. Gjorde ett kort som jag ska scanna in och posta, farmor är sjuk så vi ska dit och hälsa på senare idag, minns knappt när jag hälsade på henne senast..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0