Simning - check

Hade min första tenta idag och det gick bra klarade båda livräddningsproven med råge. Känner för dem som var så nära men ändå inte klarade det, är nöjd med mina tider och även om simningen var en av de delarna som jag inte var nervös för så känns det skönt att det till största del är klart, förutom bronsmagistern men det fixar jag under hösten.

Dessa idrotter + orientering ska vi ha praktiska examination i under höstterminen.
Simning
Friidrott
Dans
Redskapsgymnastik
Skridskor
Skidor
Bollspel
Orientering 

Men nu är det fokus på Humanbiologitentan nästa fredag, och den ***** uppgiften som ska in idag.. Fattar inte varför inte varierade former av inlämningar uppmuntras av den här sektionen inom Universitetet, det känns som ett skämt jämfört med hur underbart det var på religionshistoriska instutitionen, längtar nästan tillbaka..

På bild i cheernytt

Pratade med Hamis om att jag faktiskt är med på bild i senaste numret av cheernytt, ska scanna in bilden sen. Fick tidningen i handen av syster Sandra i fredags men då var ja så upptagen med att barnvakta (läs gunga) vårt kusinbarn Leo så jag glömde bort att skriva om det sen, det är bara en liten bild men ändå.

Ken Lee

I söndags när jag var hos Lina och firade hennes födelsedag med Veronica, Fredrika, Maria och en ny bekantskap Rebecka blev jag introducerad för 1000apor.se det var ganska roande med Keen Le var verkligen ett klipp som jag fastnade för, sitter och lyssnar på det nu det är från Bulgariska Idol och sett är 4,5 miljoner människor så jag är nog ganska efter som inte sett det här tidigare. Första klippet är från audition och andra från när hon gästar tävlingen lite längre fram. Det var föresten jättetrevlig på teapartyt hos Lina och var jättemätt hela eftermiddagen efter alla goda scones och allt te.
    

15 minuters vila

Är vad jag har till mitt förfogande nu när ja kom hem från praktiken tills ja ska gå ner och börja åka till Uppsala, är helt slut idag och kommer sova gott i natt. Ska bli roligt med träning och att få sällskap av Hamis =)
Nu går min buss snart så ja ska försöka hinna byta om från idrottskläder till nya idrottskläder.

PS. Veronica berättade för Jocke om ert förslag, det går tyvärr inte Jocke är ju allergisk mot katter, det var det enda han kom med invändningar mot. ;)

Wii - All star cheer squad!

Äntligen!

Det släpps nu i höst, målet är att bli captain efter att ha tränat under ett år, verkar riktigt roligt första gången jag hörde det här var under cheer camp i somras sen läste jag om det i senaste nummret av American cheerleader igår kväll. Gillar även att det är rankat under genre: äventyr och sport :D

Läs mer på Nintendos hemsida http://www.nintendo.com/games/detail/zMivcGH1GnV6GR3B5F3wx2oxERrMEx8K
(det funkar inte att skapa en länk med google croom som Jocke envisas med att ha på sin dator...)

äntligen fredag

Ringde Hamis när jag slutat och det var så länge sen vi träffades så nu ska vi ses om 50 minuter, såklart på IKEA. Det bästa stället att födriva en eftermiddag nu när jag och Sandra inte fick vara Leovakter... Hoppas jag kommer hem med mycket fint till lägenheten, imorrn har vi (jocke och jag) bestämt oss för att gå och titta på färg till vardagsrummet och kanske tom börja måla!

Äntligen helg!

tröttnar aldrig!


fortfarande sliten mellan programmen men..

Visst var det rätt att 26316 gick vidare, han är min nya idol. Lite iaf, fattar inte hur han kunde vara så bra fast han var så nervös.

i-landsproblem

Har ett riktigt i-landsproblem nu, kollade in tv.nu och upptäckte att nu klockan åtta börjar

Top model 10 på trean
Idol på fyran
Room Service klassiker på femman
Cold Case

Jobbiga val...

Just nu är top model på föresten

träningsvärk

har ont i hela kroppen och nyheten jag fick igårkväll om att jag måste ha tagit brons och järnmagistern innan 26 september gör inte att det känns bättre, behöver även någon som jag kanfå livrädda när ja tar mina märken. Det värsta är att jag nästan tog järnmagistern när ja var typ 12 men skippade hoppen eftersom det inte gick att genomföra i sundbybergssimhall..


Gluteus maximus

Håller på och skriver in en stafett som är inriktad mot muskeln Gluteus maximus nu, det är nämligen min läxa till idag, hittade en gammal bok igår med massa roliga gymnastikinriktade övningar för barn som kommer väl till pass nu, tror ja fick den av Veronica för länge sen, eller var det hamis... Hur som helst är det bilder så ja slipper rita själv :D

med fötterna på jorden igen

Ska snart sova men känner att det är dags att börja blogga igen, vet inte riktigt vad som gjort det mer än att allt börjar kännas bra igen, trots alla i-lands problem som drabbat mig. Men eftersom jag börjar med orientering imorrn *önska mig gärna lycka till* så känns det som att om ja inte börjar igen idag så kommer det dröja länge.

Var i fredhäll idag och var ute med Smulan föresten som fotfarande är för smal men fick reda på att hon inte har Diabetes iaf så än så länge finns det hopp <3
Hur som helst när pappa kom hem hade han med sig ett paket till mig, en jättefin ny dvd-spelare. Först blev ja glad sen sa han att det egentligen skulle varit verktyg så då fattade ja ingenting, hur tar man fel på en dvd och vertyg men det visade sig vara ganska enkelt.. Det var en present man fick med när man handlade och då kunde man välja mellan just dvd och verktyg, men dvd'n är så söt så jag är glad att den är vår har inte hunnit testa den än bara, ska nog göra det imorrn.. Nu måste ja sova..

Föresten väcktes idéen om att vi borde ha något slags barbord brevid vårt barskåp där vi kan ha barstolar. Ska börja skissa på det imorrn, mycket att göra till imorrn..

RSS 2.0